Resans början

Det här är ingen vanlig självhjälpsbok, den kommer att beröra djup i dig som inget annat. Ibland blir det mycket jobbigt. Om det är så att du faktiskt har en psykisk ohälsa och skrivandet blir för mycket och onda tankar om att inte vilja leva kommer upp, då ska du åka till psykakuten där du bor.

Man mår dåligt ibland som människa, så är det. Så växer vi, utvecklas och lär oss. Men du lever i en galen tid som frestar på våra psyken såsom aldrig förr i historien och ibland kan det bli överväldigande, fullständigt omöjligt att hålla sina rusande biokemiska processer i kroppen i schakt, då måste du ha hjälp att stoppa stormen.

Med skrivlekar och möten med rätt personer, eller  hrm… gudar och annat väsen, för att du ska möta dina inre guider, din inre kraft, dina möjligheter – så får du verktyg unika för dig så du kan leva ett fullödigt liv.

Du kommer att lära dig några grundläggande livsregler och en av dem är att du behöver lära dig att skydda och ta hand om dig själv. Att veta när öronen ska vara avstängda för andras bladder, och när du ska sträcka ut handen och låta flocken hjälpa dig. Det är en fin balansgång att vara unik och att tillhöra, det ska vi leka med.

Men om du tänker göra slut på dig själv, finns ju inget mer att leka med och det vore en sådan oerhörd förlust. För om du tror att du föddes till Jorden just nu för att inte betyda något, inte dela med dig av ditt inre ljus så har du helt fel. Oddsen att just du ens lever är minimala. Du har ett uppdrag, du är älskad och efterfrågad.

Det här äventyret som du ska skriva, dansa, sjunga, sova, meditera, måla och älska dig igenom, det kommer att leda dig framåt i livet till gagn för dig själv och alla oss andra som har ynnesten att få leva samtidigt som du!

Fred och välvilja!