Hitta vägen – Våga gå den

Jag var precis fyllda 16 år när jag tog ett mitt livs viktigaste beslut på egen hand. Det var upprop i gymnasiet och jag kände hur väggarna i klassrummet kröp emot mig. Jag visste att jag ville jobba i en hotellreception men visste att jag var för ung för att jobba i kassa. Så jag grabbade tag i en Platsjournalen-tidning och ringde på städjobb på hotell. Ett par år senare vara jag receptionist i London.

Mitt CV är långt och spänner brett. Det handlar om en enda sak: jag har alltid lyssnat noggrant till mitt inre och när något inte slutat pocka på. När lust, kallelse och personliga styrkor ställt sig i linje, har jag lagt upp en strategi för att nå det min själ vill – inte egot. Jag gör fastän det ibland protesterar ljudligt. “Så där kan man inte göra! Vad skulle folk säga?”

Jag var ännu yngre när jag började läsa DN:s dödsannonser. Att vi aldrig mer ska vara här på Jorden har gett mig ett extra kryddmått mod. Jag är rädd ibland, men gör ändå. För den där bortre parentesen tvingar mig att göra ändå.

På samma sätt har jag en förmåga att se andras kapacitet och dela mod för att en väg fram ska bli synlig.

Är du intresserad av att bli speglad av mig för längre eller kortare tid så bokar vi ett start-samtal på en halvtimme för att se om vi hittar en gemensam frekvens att kommunicera på. Efter det kan vi prata en eller hundra gånger. Det beror på dig och vad du behöver.

Vill du se mina officiella meriter så finns de här. Men de har egentligen ingen betydelse om vi inte skapar tillit mellan varandra 🙂

Boka tid