Jannikes egna unika berättelser

Bokutgivning från existensens ytterområden – erotik, urban exploration, udda yrken.

 

 

Bok-Doula: din bokbabys födelse

Från Anslag till Bokmässa. Du har inom dig en bok som värker och vill ut.  Jag pushar och peppar dig hela vägen  tills du har din baby i handen!

Din Manusutveckling

Du kan välja att köpa enskilda tjänster som redaktörsläsning, bokomslag eller sättning av inlagor.

Förlag låter så futtigt!

Min vision är att hjälpa till att hitta varje människas egen inre guide, lära sig föja den och dö nöjd. Då är det egna skrivandet och utloppet för kreativiteten så viktigt. Men också att få läsa om hur andra gjort. Och närma sig kärnan på olika sätt inte bara ordet. 

Så visst – Sjöhäxan är bland annat registrerat som förlag, men är så mycket mer. Det är ordet COMMMUNICATIONS som är bärande. Många sätt att kommunicera. Det kan vara helt ordlöst – eller högt från barrikaderna. Tricket är väl att veta när det passar bäst för det ena eller andra. Det är där det strategiska kommer in. Att veta när “tala är silver och tiga är guld” och tvärtom!

Det måste du göra klart för dig, inget annan.

Visionen är att mina texter och andras, ska kunna fungera som tankefrön på din resa.

DÖ NÖJD!

Jag finns här för dig som vill maxa din livsresa genom att skriva dina mål för att sedan uppfylla dem innan du dör. 

k

Själfullt Skrivande

Skrivandet som kontakt med din själ, din inre guide.

Strategiska mål

Drömma, önska lyssna inåt i all ära – men du måste göra! Vi hittar den bästa vägen!

g

Nå ut med budskap

Vill du skriva för att förändra något? Göra avtryck eller driva en hjärtefråga? Låt oss göra den boken.

Hybridförlag

Vill du bara få klart ett manus eller ge ut på Sjöhäxan. Upp till dig 🙂

Bokcoachning

Precis som idrottsmänniskor vill ha den allra bästa tränaren, så får du det också. 

Kreativt Skrivande

Jag skriver också åt andra – spökskrivare, copy, romaner, noveller. Inläsare och formgivare.

Bok Doula – är du av det rätta värket?

Att skriva en bok är en stökig process! Såsom Frodo gav sig ut i det okända med Samwise vid sin sida, så hjälper jag dig att hämta din skatt. 

Men det förutsätter att du är villig att ge den tid och det engagemang som krävs för att gå i mål! Jag finns alltid här, men du måste göra jobbet själv. Din inre motivation behöver vara klar och tydlig. 

När jag eventuellt antar en ny kund får hen först fylla i ett dokument för att klargöra för mig, men mest för sig själv om det här är rätt i tid nu. Dokumenet “Vart är vi på väg?” avgör om vi ger oss av. Ladda ner det här nedan! 

!

Ladda ner “Vart är vi på väg?”

Skriv boken du vet finns inom dig
innan det är för sent!

Sagt om Sjöhäxan

Sällan har mitt skrivande gått så bra , som det gjorde när jag hade Jannike som coach. Jag hade testat en lektörstjänst innan, som bara handlade om "rödpenne-rättning", men jag tänkte att det kanske var det en lektör gör – och kanske är det så. Men en SKRIVCOACH SOM JANNIKE börjar helt i andra änden: läser texten och kommer med uppslag, nya infallsvinklar, förslag, funderingar på hela textens budskap samt frågor om mina egna önskningar och tankar kring författarskapet. Samtalen med Jannike öppnade flera dörrar till författandet för mig – på textplanet likväl som på det personliga planet. Just nu går jag och väntar på ett ganska speciellt besked angående en viss eventuell publicering...

Pia Redin

Duis tristique pretium nunc, eget imperdiet tortor auctor et. Mauris porttitor mollis metus at sollicitudin. Etiam id bibendum ipsum. Proin molestie, velit eget euismod rhoncus.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Fusce in sapien sit amet lectus iaculis porttitor ac at magna. Proin at lectus tincidunt ante dapibus rhoncus. Maecenas eget ornare ipsum. Sed quis consequat lorem.

Thomson Polan, CEO @ Caramal Digital Studio

Bloggen är full av tips och tricks!

Se mina bilder på Konstsalongen ABF

Se mina bilder på Konstsalongen ABF

Under detta år kommer jag hålla Skrivar-workshops på ABF Flemingsberg så jag har precis börjat lära känna den härliga verksamheten. I samband med demokrati-vecka hålls en konstsalong där jag ställde ut med mina bilder. Bildurvalet har jag gjort med utgångspunkt från...

Ey! AI!

Ey! AI!

I kursen Kreativt Skrivande B som jag går på Södertörn har vi just avslutat en kurs som heter "Digital Kreativitet". Den har handlat en hel del om AI. Vi har pratat om att den kan skriva böcker - behövs författaren då? Att Stefan Sauk sålt sin röst till AI så nu...

Skriv Synopsis

Skriv Synopsis

Du skriver synopsis för dig själv och för en branschperson Ett synopsis är ett sammanfattning av hela ditt manus på 500 ord och du ska skriva det för: Dig själv. När du tvingas att reducera ner din historia till dess absoluta kärna så ser du snabbt vart du har så...

Passar vi ihop?

Ring för en 30 minuters fri konsultation kring ditt projekt.