Massage är healing 💆‍♀️

BOKA HÄR!  Länk till >>  Boka Direkt
Diskbråcket ledde mig vidare till massagen

Jag har ägnat stora delar av mitt liv till personlig utveckling, mental träning, ledarskap och hälsa.

Redan för över 20 år sedan sneglade jag på Axelson Institutes utbildning i Svensk Klassisk Helkroppsmassage, men jag var mitt uppe i familjebildning så det var först förra året som jag anmälde mig till kursen.

Det blev en följd av att jag våren 2021 fick diskbråck med känselbortfall i ben och fot, men tränade mig tillbaka på fyra månader (främst genom roddmaskinen – älsk på den! 🚣‍♀️), trots att läkaren ville skicka remiss till operation.

Jag som alltid rört på mig som hundägare och tränade en del inomhusrodd men allt ganska ostrukturerat, blev tvungen att ta en ny, djup kontakt med min kropp. Det är bland det bästa som hänt mig!

Massage lugnar nervsystemet

Nu brinner jag för vila och återhämtning, lika mycket som aktivitet. Att få ge människor en lugn stund, låta dem få njuta av varma händer och en väldoftande olja om så önskas – det är så fantastiskt!

Jag är också snart färdig Massageterapeut vilket utgör steg 2 (av totalt 3  där den sista är Medicinsk Massageterapeut), som är mer behandlande – nacksmärtor, ryggont, värkande axlar, höfter och ben.

Den stora aha-insikten för mig har varit att man egentligen inte masserar muskler utan man talar om för nervsystemet: “Hej Babe! Släpp taget, allt är bra.” Med det lugnande beskedet vågar kroppen starta sin återhämtning och självläkning – och inte enbart fysiskt utan mentalt och emotionellt också. Vi är många med inre spänningar som härstammar från att känna oss otrygga från relationer som inte riktigt varit bra för oss. Med massagen får tilliten växa tillbaka. Helt underbart! 🙏

Jag masserar för närvande hemma i vardagsrummet på Visättravägen 23; jag gillar det lugnande och nära (men på filmen till höger masserar jag på skolan).

Jag erbjuder även Taktil Beröringsmassage som är otroligt vilsamt och välgörande. 🌹

Du bokar mig via Boka Direkt.